Karl Lagerfeld E-mail

 

  • Celeb: Karl Lagerfeld
  • Pets Name: Choupette
  • Soort Pet: Ragdoll

Karl Lagerfeld_Choupette
Karl Lagerfeld met Choupette

 

De meest verwende kat ter wereld heet Choupette en is het huisdier van ontwerper Karl Lagerfeld. Niemand minder dan ijskoning Karl Lagerfeld verwarmde begin 2012 onze harten met het nieuws dat hij een kleine Ragdoll kat onder zijn vleugels had genomen. Choupette, een cadeautje van Lagerfelds model-muze Baptiste Giabiconi, is in korte tijd één van Laferfelds meest kostbare bezittingen geworden.

Dat een huisdier van Keizer Karl geen gewoon blikvoer en een rieten mand zou krijgen was te verwachten, maar de koninklijke behandeling die Choupette ten huize Lagerfeld krijgt tart toch wel ieders verbeelding. “Choupette eet bij mij aan tafel, haar eigen voer uiteraard, want ze wil niet van de vloer eten. Ze slaapt onder een kussen en weet zelfs hoe ze een iPad moet gebruiken”, vertelt Lagerfeld aan de Telegraph. “Ze heeft bovendien twee dienstmeisjes ter beschikking, eentje voor overdag en eentje voor ’s nachts. Ik weet het, ze is verwend”, aldus het Chanel-opperhoofd.

Choupette heeft de modewereld al een tijdje in haar poezelige grip. Ze heeft een Twitter-account met duizenden volgers, krijgt een Chanel-tas naar haar vernoemd en lijkt het enige waar designer Karl Lagerfeld in interviews over wil praten. Lagerfeld ontwierp al een T-shirt van de 'Coco Cat' voor het zoontje van bevriend model Brad Kroenig en grapte dat Choupette bekender aan het worden is dan hij. Een Choupette kledinglijn zit er echter niet in, aangezien Lagerfeld het aankleden van dieren nogal “circusachtig” vindt.

Lagerfeld werkt alvast aan een biografie van zijn huisdier. Eén van Choupette’s dienstmeisjes moet dagelijks een logboek bijhouden van de stemming, beweging en het eetgedrag van de kitten.

 

Wie is Online

We hebben 11 gasten online