Michael Jackson (King of Pop) E-mail

 

  • Celeb: Michael Jackson (King of Pop)
  • Pets Name: Bubbles
  • Soort Pet: Chimpansee

Michael Jackson en Bubbles

 

Bubbles is de chimpansee die een aantal jaren als huisdier van Michael Jackson heeft doorgebracht op zijn landgoed Neverland Ranch. Michael adopteerde Bubbles van een Texaans onderzoek laboratorium kort na zijn geboorte in 1983. MJ beschouwde Bubbles meer nog als “vriend” dan als Pet. De aap verschafte Michael heel veel vreugde en trok extreem veel aandacht van de media. De pop icoon en de aap droegen vaak dezelfde outfit. Ook werd beweerd dat Bubbles diverse huishoudelijke taken uitvoerde.

Bubbles vergezelde Michael Jackson heel vaak, zo ging hij mee naar o.a. optredens, filmpremières, feesten, studio-opnames en prijsuitreikingen. De chimpansee figureerde in de videoclips “Liberian Girl” en “Leave Me Alone”.
Bubbles sliep in een echt bed en in 1987 ging hij zelfs mee met de King of Pop op zijn Bad World Tour, Michael Jacksons eerste solo concert tour naar Japan, Australië, US en Europa. Gedurende de tour was hij bovendien aanwezig bij diverse interviews die Michael gaf en de chimpansee “moonwalked” voor de pers.

Later kwamen er geruchten dat Bubbles onhandelbaar en agressief was geworden en daarom van Neverland was verwijderd. Momenteel bevindt Bubbles zich in het Center for Great Apes in Wauchula, Florida. De laatste berichten zijn dat deze wereldberoemde chimpansee het goed maakt.

 

Michael Jackson en Bubbles
Michael Jackson en Bubbles droegen vaak dezelfde outfit

 

Wie is Online

We hebben 8 gasten online