De hondenkoekjesmachine E-mail

 

Waarom zouden hondenkoekjes moeten stinken? Waarom zou diervoeding überhaupt ranzig moeten ruiken? Ik hoor je al denken…. het is toch maar voor de hond. Conventionele hondenkoekjes en kauwartikelen spannen de kroon wat betreft conserveringsmiddelen, suikers, geur- kleur- en lokstoffen en verder alles wat niet in diervoeding thuishoort. Ik trek altijd maar de vergelijking met het felgekleurde snoep wat voor kinderen gemaakt wordt. Iedereen weet dat dit niet gezond is echter de aantrekkingskracht ervan is enorm. Voor kinderen worden limieten gesteld aan de hoeveelheden additieven die een fabrikant mag toevoegen. Voor huisdieren geldt dat niet. Met alle gevolgen van dien.

Er is een positieve trend gaande. We denken steeds meer na over onze voeding en ons leefpatroon. Steeds meer mensen realiseren zich dat goede voeding niet uit allerlei kunstmatige toevoegingen kan bestaan en willen daarom terug naar een gezonde basis. Sta daarom ook eens even stil bij het lot van onze trouwe huisvrienden.

Een goed en leuk alternatief is bak je eigen hondenkoekjes met deze “Dog Cookie Maker”. Deze hondenkoekjesmachine bakt 20 hondenkoekjes in een handomdraai. Lekker en gezond voor de hond, plezier voor het baasje. En altijd vers! De machine wordt geleverd inclusief receptenboekje en trainingstips. Zeker ook handig voor het maken van koekjes voor dieren met een bepaald dieet en honden die ergens allergisch voor zijn.

 

 

Wie is Online

We hebben 15 gasten online